Hlavní navigace

16GB Google Nexus 7 kompletně vyprodán, takže Google pozastavuje objednávky

23. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ačkoliv to zpočátku vypadalo, že to Google Nexus 7 nebude mít proti konkurenci od Apple právě lehké, dnešní data i situace na trhu zřetelně ukazují, že zájem o tento typ techniky je a to nikoliv malý...

Co se týče prodejů modelů Google Nexus 7, tak ty jsou již den-dva vyprodány prakticky u všech prodejců a to v 8GB i 16GB verzi. Objednávka přímo z Google Play Store, kupříkladu včera tvrdila, že 8GB verze má distribuční rozpětí 3-5 dní, zatímco u 16GB verze to byly celé 3-4 týdny!

Ti, jimž se tedy podařilo položit své ruce na 16GB model, se mohou považovat za šťastlivce, jelikož to aktuálně vypadá, že se zatím na čas přerušují objednávky 16GB modelů – namísto data distribuce je u nich pouze „coming soon“. Vážní zájemci se však mohou zapsat do místního e-mailového informačního systému, takže až se produkce a dodávky opět rozjedou, budou o tom informováni.

Google Nexus 7

Co nám z toho plyne? Zdaleka nejpravděpodobnějším se jeví být onen fakt, že Google s 16GB Nexusem 7 nestíhá plnit závazky. Mimochodem, očekává se, že se letos prodají až tři miliony tabletů řady Nexus 7.

Zdroj: Android Authority

Byl pro vás článek přínosný?