Hlavní navigace

Acer V Nitro – sedmnáct tenkých palců s herní grafikou [IFA]

6. 9. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Acer na veletrhu IFA představil nové notebooky řady Aspire V Nitro v patnácti a sedmnáctipalcové úhlopříčce. S grafickým čipem GeForce GTX 860M je to zatím nejvíce herní počítač od Aceru, ovšem na výkony čistě herních notebooků za padesát tisíc korun to samozřejmě nestačí. A ani nemá, cenově se bude pohybovat kolem 35 000 Kč, přesto je provedení celkem bytelné. (Podle názvu je vhodné i pro ministerstvo vnitra)

V Nitro charakterizují matné pevné plasty, matný Full HD IPS displej a možnost až 256GB SSD. Podrobné parametry zatím v jediné variantě najdete na webu výrobce (je to Core i7-4710HQ a 16 GB RAM).

Variantně bude V Nitro dostupné i s nižším HD rozlišením (nebrat). Klávesnice má červené podsvícení a mluví se i o vylepšené Black edition, zatím bez podrobnějšího vysvětlení. Rozměry této novinky činí 42 × 29 × 2,5 cm, tedy mezi sedmnáctkami spíše menší.

 

  

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.