Hlavní navigace

Amazon zahájil přeobjednávání Windows 10 na flash discích. Ceny jsou běžné

17. 7. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oživeno:

Microsoft nám zatím ceny pro Česko neprozradil.

Původní článek:

V tuto chvíli víme, v jaké výši se budou aspoň zhruba pohybovat ceny Windows 10 a jak budou vypadat krabice. Víme také, že půjde o historicky první operační systém od Microsoftu, jenž bude k dostání rovněž na flash discích. Sice za zvýšenou cenu, ale bude. To se potvrdilo, neboť Amazon včera zahájil předprodej. Navíc můžeme nové informace porovnat se staršími.

 

Za prvé by měl Windows 10 na flash discích rozesílat od 30. srpna. (Ještě před pád hodinami na webu ale stálo 16. srpna. Tuto informaci převzal např. Neowin.) Za druhé obchod domácí edici Home nabízí za garantovanou cenu 119,99 dolaru, Pro vás pak vyjde na 199,99 dolaru. Jedná se rovněž o doporučené ceny pro běžné edice Windows na DVD.

Ve skutečnosti tak systém na novém přenosovém médiu nezdražil. Amazon rovněž napověděl, že dříve uniklá podoba krabic nebyla jen něčím výtvorem ve Photoshopu. Ceny pro Česko zjišťujeme. Podle nedávné informace získané z nabídky rezervace upgradu na Windows 10 by měl operační systém v eurozóně podražit. Ale nepředbíhejme.

Zdroj: Amazon 1 | 2 via Neowin

Byl pro vás článek přínosný?