Hlavní navigace

ASUS garantuje spolehlivost svých notebooků, v případě poruchy vrací opravené zařízení i peníze

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
17. 4. 2015

Sdílet

Společnost ASUS spustila v České republice pro své zákazníky program „ASUS 100% záruka spolehlivosti“. Díky tomuto programu, který je platný od 23. února do 31. prosince 2015, mají lidé v prvním roce od zakoupení notebooku nebo konvertibilního zařízení značky ASUS v případě oprávněné reklamace nárok na vrácení peněz. To znamená, že pokud budou muset notebook reklamovat v servisu, zpátky dostanou nejen opravené zařízení, ale i částku rovnající se jeho maloobchodní ceně. Lidem, kteří budou chtít tuto garanci nad rámec zákonné záruky využít, stačí jen zaregistrovat svůj notebook společně s nákupním dokladem na webových stránkách www.asus-zaruka.cz a to do 15 dní od jeho nákupu.

„Notebooky ASUS si dlouhodobě ve statistikách RMA stojí velmi dobře a jejich poruchovost patří mezi výrobci k vůbec nejnižším. V rámci zlepšování služeb jsme se proto rozhodli, že našim zákazníkům nabídneme možnost vrácení peněz, pokud se na jejich zařízení do jednoho roku od nákupu vyskytne závada, na kterou se běžně vztahuje záruční oprava,“ říká Thomas Chu, ředitel české pobočky společnosti ASUS. „S pořízením notebooku značky ASUS tak lidé získávají i 100% jistotu, že o své peníze nepřijdou,“ dodává Chu.

Zákazníci, kteří si zakoupí od 23. února do 31. prosince 2015 jakýkoli notebook nebo konvertibilní zařízení značky ASUS, mají možnost svůj produkt do 15 dní od nákupu zaregistrovat na oficiálních internetových stránkách programu „ASUS 100% záruka spolehlivosti“. V případě, že se u jejich zařízení projeví mezi 14. a 365. dnem od data nákupu technická závada, získávají automaticky nárok nejen na opravu v autorizovaném servisu v rámci běžné záruky ale také na vrácení peněz.

Kromě opraveného notebooku tak obdrží navíc ještě částku odpovídající celkové maloobchodní ceně produktu. Tato akce se nevztahuje na produkty DOA (dead on arrival), u kterých se závada objeví během prvních 13 dní od data nákupu.

Program „ASUS 100% záruka spolehlivosti“ se vztahuje na notebooky a konvertibilní zařízení z portfolia společnosti ASUS zakoupené v České republice. Kompletní podmínky a detaily propagační akce naleznete na webu https://asuspromotions.com/cz/cs/pages/reliability/terms

Zdroj: Asus