Hlavní navigace

CnewsTV: Debilní kecy matek [video]

9. 3. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Devětaosmdesátý díl našeho seriálu vám přináší novou pětku videí, která vás zaručeně pobaví.

 

Debilní kecy matek

ViralBrothers alias Erik Meldik a Čeněk Stýblo vypustili do světa nové video s debilními kecy matek. Uslyšíte nejčastější hlášky, s nimiž se v životě setkali snad všechny děti. Maminky jsou někdy tak moc starostlivé, až je to vtipné. Ani nevadí, že je video ve skutečnosti reklamou na sérii knih Fifty Shades.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Homer Shake

Taneček na písničku Harlem Shake opravdu překonává všechny hranice. Na internetu se již objevil jako reklama televize FOX na slavný kreslený seriál Simpsonovi, přičemž byl povýšen na novou úroveň pojmenovanou jako Homer Shake. Přes dvacet čtyři milionů zhlédnutí mluví o tom, že to je jedna z nejoblíbenějších verzí tohoto fenoménu poslední doby.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Realtime testování pohybu koulí v biliardu

Zajímavý projekt PoolLiveAid mají na svědomí studenti z Portugalska. Díky němu můžete jednoduše odhadnout, jakým směrem se pohne kulečníková koule. Jednoduše zamíříte tágem na bílou kouli, počítač směr nasnímá a na stole paprskem znázorní její možnou trajektorii včetně odrazu ostatních koulí, do nichž bílá koule narazí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Nejhorší podmínky pro rohový kop

Tak takové špatné podmínky pro rohový kop ve fotbalu se často nevidí. Na zápase kazachstánské ligy se zřejmě stala nějaká nehoda s potrubím či prostě jen mohutně pršelo, že voda zatopila celou rohovou část hřiště. Jeden z hráčů měl z rohu vykopnout míč. Ale jak, když plave?

" width="560" height="420" frameborder="0">

Tancující poník

A nakonec zvířátko, ale ne ledajaké. Jedná se o roztomilého poníka, který tancuje měsíční tanec. Video pochází z dílny Wieden + Kennedy a bylo vytvořeno jako reklama pro mobilního operátora Three. Svého vlastního tancujícího poníka si můžete vytvořit v interaktivní hře The Pony Mixer. Na výběr máte různé hudební styly.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?