Hlavní navigace

CnewsTV: Steve Jobs se vrací předvést iFhone 5 jako hologram [video]

15. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Máte se na co těšit, protože přichází 64. díl našeho seriálu s pěti skvělými videi.

 

Steve Jobs se vrací předvést iFhone 5 jako hologram

Před keynotem Applu, který měl představit novou verzi iPhone, se na internetu objevila vtipná parodie. V klipu uvidíte nejen Tima Cooka, ale také samotného zakladatele Applu Steva Jobse, který se podobně jako Tupac vrací zpátky v podobě hologramu. Na prezentaci to pořádně rozbalí a předvede „výhody“ svého iFhone 5.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Old School vs. New School

Jak dopadne souboj hrdinů z her, které patří do staré a nové doby? Následující video vám názorně předvede, která éra počítačových her byla lepší. Nebudou chybět retro tanky a vesmírné lodě, Lara Croft nebo Master Chief ze střílečky Halo. I když je bitva málo napínavá, video oplývá povedenými grafickými efekty.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Reklama na Galaxy Note 10.1

O pozoruhodnou reklamu se v tomto týdnu postaral Samsung. V reklamě na nový Galaxy Note předvádí, jak by tablet využily různé významné osobnosti z různých století, kdyby jej měly zrovna u sebe. Mohl by přispět k mnoha objevům jak v matematice, tak fyzice nebo umění.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Vzkaz od Arnolda

Jakmile Arnold Schwarzenegger skončil coby guvernér Kalifornie, zase začal točit filmy. Dokonce napsal knihu Total Recall: My Unbelievably True Story a před jejím vydáním může každý týden jeden šťastlivec vyhrát originální vzkaz do hlasové schránky namluvený právě Arnoldem. Podívejte se na první z nich. Více informací najdete na: http://www.schwarzenegger.com/totalrecallbook/.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Sedící kočka

Zvířecím rekordmanem v počtu zhlédnutí za uplynulý týden se stala sympatická kočka. A co musela pro tak vysokou oblíbenost udělat? Nic, jen seděla ve správný čas na správném místě a rázem se z ní stala celebrita. Podívejte se sami, jak krásně relaxuje opřená o zábradlí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?