Hlavní navigace

Druhý balík oprav pro lednové sestavení Windows 10 prodlužuje výdrž

29. 1. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft uvolnil 27. ledna další balík oprav pro poslední sestavení Windows 10 Technical Preview. Sotva několik dní přitom uplynulo od vydání balíku prvního, který byl ke stažení v době uvolnění zmíněného sestavení systému. Vývojáři zkrátka nelení a pracují pilně jako včely. Úterní balík si dohledáte pod označením KB3035129.

Ten opravuje chyby, které vedou k nestabilitě, případně až k porušení dat. Seznam konkrétních opravených problémů případně naleznete na webu Microsoftu. Balík dále optimalizuje systém, aby došlo ke zvýšení výdrže zařízení. Testeři Windows 10 si mohou stáhnout rovněž nainstalovat aktualizaci Flash Playeru pro Internet Explorer (KB3035034).

 

K té ovšem mají přístup rovněž uživatelé dalších verzí Windows, jež obsahují Internet Explorer s integrovaným Flash Playerem. Více je zajímavé spíše to, že po aktualizaci druhého balíku oprav pro Windows 10 se nabídla ke stažení další verze systému – účastníci skupiny Fast viděli ve službě Windows Update sestavení 9932, skupina Slow pak sestavení 9931.

Gabriel Aul už potvrdil, že to byl omyl. Sestavení byla určena pouze zaměstnancům Microsoftu. Berme to aspoň jako náznak, že se dalších novinek dočkáme v dohledné době. Ale ne tak brzo, jak si někteří mysleli po instalaci uvedené aktualizace.

 

Zdroj: Microsoft | @GabeAul via SuperSite for Windows

Byl pro vás článek přínosný?