Hlavní navigace

Extra výhody: až sto různých slev, stačí být zákazníkem O2

28. 8. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

O2 dnes představilo podzimní slevový program Extra výhody. Všech 6,5 milionu zákazníků (včetně firemních) mohou využívat z až stovky výhod u partnerů v celé republice. Věrnostní karty nahrazuje mobilní telefony a smsky. Kdo používá mobilní síť O2, případně ostatních operátorů, ale má od O2 pevnou linku, si může od září zažádat o slevy na oděvy, občerstvení, pohonné hmoty, cestování atd.

Výhody si vyberete předem, na mobil pak přijde zpráva s unikátním kódem, který na pokladně předložíte. Slevy a výhody mohou čerpat všichni zákazníci O2 bez ohledu na to, jak dlouho využívají služby od O2 nebo jaká je jejich měsíční útrata.

Pro zákazníky O2 je tak připraveno například O2 Menu (sendvič Royal, střední nápoj, střední hranolky) u McDonald’s za speciální cenu 79 Kč – jeho běžná cena přitom činí 109 Kč. Dále mohou zákazníci čerpat slevu 1 Kč na litr pohonných hmot (benzin nebo nafta) u stanic Agip či každý měsíc dvakrát využít slevu 25 procent na jeden kus oblečení v řetězci C&A.

 

„Přicházíme s opravdu revolučním programem. Podmínkou jeho čerpání totiž není peněženka přeplněná věrnostními kartami. Našim zákazníků k získání desítek či stovek různých výhod u našich partnerů stačí jejich mobilní telefon,“ vysvětluje Jiří Dvorjančanský, ředitel marketingu společnosti Telefónica Czech Republic.

„Pro majitele chytrých telefonů jsme navíc připravili speciální mobilní aplikaci, která usnadňuje čerpání výhod – umožňuje filtrování nabídek podle momentální potřeby, například jen na jídlo nebo zábavu. Aplikace také ukáže zákazníkovi cestu k jeho výhodě na mapě,“ říká Jiří Dvorjančanský. Mobilní aplikace O2 Extra výhody je k dispozici od 3. září 2012 pro všechna zařízení s operačními systémy Android, iOS i Windows Phone.

Všichni zákazníci si dále mohou vybírat své výhody také prostřednictvím webové stránky www.o2extravyhody.cz či mobilní stránky m.o2extravyhody.cz.

Výhody lze čerpat na 750 místech od těchto partnerů.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku