Hlavní navigace

Férový Vodafone: internet v zahraničí za stejnou cenu jako doma

11. 2. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Internetování v zahraničí už neprovětrá vaši peněženku jako doposud. Vodafone zavádí datový roaming Passport data na den nebo Passport data na stálo se stejnými podmínkami jako v Česku. Zákazníci OneNetu nebo datových tarifů Internet v mobilu či Internet v mobilu naplno si mohou za 50 Kč na den aktivovat domácí tarif a využívat stejného FUP (150 nebo 600 MB měsíc).

Po překročení dojde pouze ke snížení rychlosti, žádné poplatky navíc. Za 177 Kč si lze aktivovat domácí tarify na celý měsíc. To kdybyste vyjeli na delší dovolenou. Oba roamingové tarify mohou využít ti, kteří už byli převedeni na nový systém Vodafonu (přišla jim informační SMS).

Ve zkratce: pokud v Česku používáte datový tarif Vodafonu, za příplatek 50 Kč na den nebo 177 Kč na měsíc můžete těchto tarifů využít i v zahraničí. Aktivace a deaktivace Passportu je zdarma, provádí se v hlasové/internetové samoobsluze nebo na pobočce.

Akce platí v 17 evropských zemích: Německu, Velké Británii, Irsku, Portugalsku, Španělsku, Itálii, Nizozemí, Rumunsku, Maďarsku, Řecku, Rakousku, Francii, Belgii, Švýcarsku, Polsku a na Maltě a na Slovensku.

Zákazníci OneNetu mohou akce využít ještě v dalších 23 zemích: Andoře, Bulharsku, Dánsku, Estonsku, Finsku, Francouzské Guayaně, Gibraltaru, Guadeloupe, Islandu, Jersey, Kypru, Lichtenštejnsku, Litvě, Lotyšsku, Lucembursku, Manském ostrově, Martiniku, Monaku, Norsku, San Marinu, Slovinsku, Švédsku a Vatikánu.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?