Hlavní navigace

Hewlett-Packard oznámil čtyři nové all-in-one, pro podniky i běžné uživatele

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nová vlna all-in-one počítačů od HP, dostala do vínku elegantní design a výkonné možnosti. Jsou prostorově i energeticky navrženy tak, aby posloužily jako úspornější alternativa kombinující tradiční stolní počítač a monitor. Jsou určeny jak pro běžné uživatele, tak i podniky. Naleznou využití ve zdravotnictví, vzdělávání i u maloobchodních zákazníků.

Oznámené produkty:

HP Compaq Elite 8300 All-in-One, s 23“ je nejideálnější volbou pro malé podniky, představuje rozšířené bezpečnostní a řídící funkce s možností připlatit si multi-dotykovou obrazovku.

HP Compaq Pro 6300 All-in-One, nabízí optimální kombinaci výkonu a produktivity s 21“ displejem, bez možnosti dotykového ovládání. Je použitelný pro uspokojení většiny běžných požadavků a záležitostí, kladených na výpočetní techniku v podnikání.

HP ENVY 23 All-in-One, ideální počítač s 23“ displejem a rozlišením 1080p, vhodný pro uživatele, kteří požadují elegantní design a vyšší výkon.

HP Pavilion 23 All-in-One, nejlevnější novinka HP nabízí základní funkce a výpočetní výkon vhodný pro každodenní výpočetní úlohy běžných uživatelů. Stejně jako verze ENVY nabízí Full HD 1080p displej s 23“ úhlopříčku a až 2TB úložného prostoru.

HP Envy 23 HP Pavilion 23

Modely Envy a Pavilion budou dostupné začátkem srpna za ceny 949,99 USD a 649,99 USD, dva modely Compaq na trh dorazí až v září. Elite 8300 bude stát 879 USD a Pro 6300 necelých 800 USD.

Zdroj: TechPowerUp

 

Byl pro vás článek přínosný?