Hlavní navigace

Hliníková skříň od Lian Li

5. 2. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Lian Li dnes uvedla novou middle tower skříň pod kódovým názvem PC-A06F. Jako materiál byl zvolen hliník, díky kterému váží celá skříň příjemně nízkých 3,8 kg. Rozměry jsou 187 × 375 × 490 mm (š × v × h). Zajímavostí u této skříně je umístění zdroje, který je položen nastojato a který nasává vzduch ze základní desky (smysl mi doopravdy uniká, takto nebude možno použít spoustu oblíbených pasivních věží). Díky tomuto uspořádání funguje de facto jako dokonalý odsávač, otázkou je, nakolik se bude (potenciálně) přehřívat. 

Lian LI

Skříň je možno doplnit dalším 120mm ventilátorem nahoru do skříně (jedná se o tichý kousek, 1000 ot./min.). O chlazení disků se bude starat poctivý 140mm ventilátor, jenž se točí rychlostí 900 ot./min. K výbavě jen v rychlosti: čtyři 5,25'' pozice, antivibrační košík na pevné disky se třemi pozicemi, 2 USB výstupy a pochopitelně i audio/mikrofonní výstupy na vrchní straně skříně.

Lian Li

Výrobce se chlubí vysokou kvalitou zpracování, není důvod nevěřit (použitý materiál mluví za vše). Cena ani dostupnost nebyla oznámena.

Zdroj: techPowerUp!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku