Hlavní navigace

HP 625/620: business legenda pokračuje

7. 6. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost HP dnes představila notebooky HP 625 a HP 620, které navazují na odbornou i laickou veřejností skvěle hodnocený model HP 500/550. Ten se vyznačoval vynikající výdrží baterie, pohodlným rozložením klávesnice, kvalitním zpracováním i použitými materiály a především příznivou cenou. Tím vším disponují i nové modely HP 625/620, které aktuálně přicházejí na trh.

HP 625 a 620 jsou cenově nejdostupnější notebooky od společnosti HP, které ale nabízí řadu volitelných funkcí, jako například bezdrátové technologie, 2megapixelovou webkameru s integrovaným mikrofonem, či klávesnici odolnou proti rozlití tekutiny.

Solidní výkon, cenová dostupnost a přidaná hodnota

S novým industriálním designem v tmavě šedivé barvě s povrchovým vzorem mikrovláken mají notebooky HP 625 a HP 620 čistý profesionální vzhled a jsou ideální pro uživatele z menších a středních firem, kteří potřebují univerzální notebook za rozumnou cenu.

Zatímco HP 620 využívá sílu procesorů Intel¬Æ CoreTM2 Duo (až 2,1 GHz, 2 MB L2 cache), Intel¬Æ Celeron¬Æ (až 1,9 GHz, 1 MB L2 cache) nebo Intel¬Æ Pentium (2,1 GHz, 1MB L2 cache), notebook HP 625 je vybaven nejnovější VISION Pro technologií od AMD a může být osazen procesory AMD Phenom‚Ñ¢ II, AMD Turion‚Ñ¢ II, AMD Athlon‚Ñ¢ II, a procesory AMD řady "V", které poskytnou požadovanou úroveň výkonnosti.

Notebooky HP 625 a HP 620 jsou k dispozici s HD displejem s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6") při možnosti výběru mezi displejem s LED podsvícením a displejem s LED podsvícením a technologií BrightView HD.

Volitelná integrovaná 2megapixelová webkamera a integrovaný mikrofon umožňují videokonference, stejně tak jako natáčení videa a pořizování snímků. Port HDMI umožňuje pohodlné a kvalitní digitální připojení k HD displejům kabelem HDMI.

Práce i zábava na dosah

Součástí je i sada softwaru Corel Home Office, pomocí kterého lze začít s efektivním zpracováním textu, tvorbou tabulek a prezentací v aplikacích, které jsou podobné těm, na jaké je většina uživatelů zvyklá. Díky novým multimediálním klávesám je ovládání přehrávání zvukových a filmových souborů, např. přehrání nebo přetočení zpět a vpřed, ještě jednodušší. Díky portu HDMI se lze připojit přímo k zobrazovacím zařízením s vysokým rozlišením.

Data jsou důležitá

Technologie HP DriveGuard chrání data prostřednictvím ochrany pevného disku před fyzickými nárazy. Klávesnice odolná vůči polití chrání důležité součásti notebooku před následky mírného polití, ke kterému může při používání dojít. Pokud se uživatel bude chtít notebooku zbavit, nástroj HP Disk Sanitizer zajistí kompletní odstranění dat z disku. Díky nástroji HP Support Assistant lze notebook spravovat snadněji než kdy dříve. Jednoduchý předinstalovaný software pomáhá udržet kvalitní výkon počítače a vyřešit případné problémy pomocí automatického vyladění, vestavěné diagnostiky a asistované pomoci.

Podobně jako všechny business notebooky HP, i HP 625/620 podstoupily více než 100 000 hodin přísného testování kvality s cílem zajistit nejvyšší standardy v konstrukci, materiálech a komponentech.

Ceny a dostupnost

HP 625 by měl být k dispozici v červnu s doporučenou koncovou cenou začínající na 11 290 Kč s DPH.

HP 620 je již na trhu a jeho koncová doporučená cena začíná na 12 490 Kč s DPH.

Zdroj: Hewlet-Packard CZ

Byl pro vás článek přínosný?