Hlavní navigace

IGNUM představuje revoluční službu WEBHNED

Zdroj: Redakce
Praha, 19. září 2013 – Společnost IGNUM od dnešního dne spouští veřejnou betaverzi služby WEBHNED, která v jednom výhodném balíčku spojuje rychlou registraci domén, unikátní systém pro tvorbu webových stránek a emailové řešení s neomezeným množstvím schránek.
Komerční sdělení
23. 9. 2013

Sdílet

Společnost IGNUM, přední tuzemský poskytovatel profesionálních hostingových služeb a registrátor domén, doplňuje své stávající portfolio webhostingu, registrace domén, serverhostingu a SSL certifikátů o svůj pátý produkt – ojedinělou službu WEBHNED, která se stává součástí portfolia komodizované divize.

Veřejná betaverze služby umožňuje zákazníkům vytvoření webu na zkušební doméně zdarma. K dispozici mají veškeré stěžejní funkce, přičemž v následujících dnech proběhne ještě implementace několika doplňkových funkcí a poslední zátěžové testy. Služba bude připravena k ostrému startu od 1. října 2013.

Až 99 % firem v Evropské Unii spadá do kategorie malých a středních společností, přičemž 90 % z nich jsou tzv. „micro-enterprises“, tedy malé firmy s méně než deseti zaměstnanci a obratem do dvou milionů eur. V České republice zaměstnává méně než deset zaměstnanců dokonce více než 97 % firem. Přibližně polovina těchto podnikatelských subjektů ale vůbec nemá webové stránky a jsou proto prakticky neviditelné pro nové klienty, kteří hledají dodavatele na webu – např. v Německu přitom takto vyhledává firmy 74 % zákazníků nad 14 let.(1)

„Malé firmy či živnostníci bez vlastních webových stránek přicházejí o spoustu potenciálních zákazníků, pro něž je web hlavním zdrojem informací,“ řekl Miroslav Jura, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Webové stránky přitom výrazně zlepší viditelnost firem, zajistí snadnou dohledatelnost a z ní plynoucí zvýšení počtu klientů, obratu i náskoku před konkurencí.“

Snadno a rychle na web = WEBHNED

Nová služba WEBHNED dokáže rychle a velmi jednoduše provést zákazníky procesem, na jehož konci stojí kompletní webová prezentace jednotlivců, podnikatelů, firem či koncových uživatelů. Spojuje výhody rychlé registrace doménového jména, unikátní systém pro tvorbu webových stránek a emailové řešení s neomezeným množstvím schránek. Stěžejními výhodami služby WEBHNED jsou nízká cena, maximální jednoduchost, rychlost, bezpečnost, optimalizace webových stránek i pro zobrazení na displejích mobilů a 24hodinová nonstop podpora.

Služba WEBHNED umožní zákazníkům mít jejich stránky na webu v řádu jednotek až desítek minut – stačí ověřit dostupnost vybrané webové domény, zarezervovat ji a v intuitivním systému vytvořit základní strukturu webu. Systém také dokáže na několik kliknutí vygenerovat mobilní verzi webových stránek zákazníka.

 

Službu WEBHNED lze využívat ve třech možných verzích:

  • Se základní verzí WEBHNED Standard mají zákazníci k dispozici vše pro vytvoření nového webu. Hravě nastaví veškeré potřebné a do hodiny mohou být online. WEBHNED Standard je ideální pro představení oboru podnikání zákazníků, uveřejnění kontaktů či pravidelné informování o novinkách. Pro tvorbu webu jsou připraveny desítky šablon a dalších doplňků, jako jsou e-shop, propojení se sociálními sítěmi, obrázkové galerie nebo rezervační formuláře.

    Tarif je zpoplatněn měsíční částkou 269 Kč s DPH a v ceně zákazníci dostávají také doménu s koncovkou .cz a 2 GB prostoru pro emaily.

  • Verze WEBHNED Profi nabízí oproti verzi Standard možnost vytváření mobilního webu, který ocení každý, kdo bude chtít najít stránky prostřednictvím svého chytrého telefonu a 6 GB prostoru pro emaily.

    Tarif je zpoplatněn měsíční částkou 539 Kč s DPH.

  • Nejvyšší verze WEBHNED Profi Plus nabízí oproti nižším službu Osobní designér – možnost neomezeně čerpat hodiny profesionálního webdesignéra. Ten zákazníkovi pomůže nejen vytvořit web, ale vysvětlí i možnosti jeho úprav a proveden třeba i nastavení SEO. Stačí si domluvit termín konzultace, ve kterém se zákazníkovi bude po telefonu designér věnovat. Nejvyšší tarif rovněž nabízí 12 GB prostoru pro emaily.
    Tarif je zpoplatněn měsíční částkou 799 Kč s DPH.

Společnost IGNUM připravila pro všechny zákazníky startovací nabídku – prvních 15 dní mohou službu využívat zcela zdarma a vyzkoušet si veškeré její přínosy na testovací doméně. V případě, že zákazníci navíc zadají i slevový kód, který lze získat z marketingových materiálů a akcí, získají dalších 15 dní provozu zdarma. V okamžiku, kdy zákazník přejde z testovací verze na „ostrou“, tedy placenou, vybere si současně i doménu, jejíž registrace a provoz je součástí služby.

 

„Naše technologické řešení stojí na partnerství s globálními leadery v oboru. Z odezvy zákazníků z celého světa víme, že potenciál služeb pro snadnou a rychlou tvorbu webu je obrovský,“ doplnila Jitka Kubíková, marketingová manažerka společnosti IGNUM. „WEBHNED nabízí zákazníkům dosud nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak svou přítomnost na internetu vyřešit najednou pomocí all-in-one systému. Věříme, že si ji i čeští zákazníci rychle oblíbí.“

Další informace o službě WEBHNED lze získat na webu www.webhned.cz, prostřednictvím oddělení technické podpory na adrese podpora@webhned.cz či na čísle bezplatné nonstop zákaznické linky 800 144 686.