Hlavní navigace

Logitech K400: bezdrátová klaviatura s touchpadem

11. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Logitech představil klávesnici Wireless Touch Keyboard K400, která poskytuje uživatelům bezdrátové ovládání počítače nebo notebooku připojeného k televizoru. Tato klávesnice, která je vybavená touchpadem, nabízí bezdrátový dosah až 10 metrů.

Klávesnice je určena pro lidi, kteří připojují notebook k televizoru, aby sledovali multimediální obsah na větší obrazovce. Vestavěný 3,5palcový touchpad umožňuje ovládání kurzoru vertikálním i horizontálním směrem a eliminuje potřebu samostatné myši. Touchpad je samozřejmě vybaven levým i pravým tlačítkem.

U klávesnice je třeba zapojit malý přijímač Logitech Unifying do USB portu. Na tento přijímač je možné připojit až pět dalších kompatibilních zařízení. Můžete tak k tomuto jednomu přijímači v jednom počítači mít připojenou myš, klávesnici, takovouto combo klávesnici s myší a další příslušenství.

K400

Na klávesnici se kromě klasických kláves nachází i pár multimediálních - zvýšení, snížení hlasitosti, ztlumení a tlačítko Domů. Vestavěná baterie by podle Logitechu měla udržet zařízení při životě po dobu jednoho roku.

Klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 je  k dispozici od srpna 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč. 

Zdroj: TZ Logitech

Byl pro vás článek přínosný?