Hlavní navigace

Logitech MK520 běží na baterie až tři roky, myš rok

18. 8. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dle oficiální tiskové zprávy českého zastoupení společnosti Logitech zvládá klávesnice z nového bezdrátového setu MK520 běžet na baterii až celé tři roky, myš potom rok. Součástí balení jsou celkem tři alkalické AA články a ač spotřeba perfierií stále klesá, za tři roky bych přeci jen ruku do ohně nedal. Velkou měrou ale samozřejmě záleží na četnosti používání.

Hlavní předností nízkoprofilové černé klávesnice jsou dle výrobce zaoblené klávesy s nízkým zdvíhem, které umožňují lehké klouzání prstů z jedné klávesy na druhou. Kromě standardní sady (konzervativci by se měli klávesnici kvůli malému Enteru vyhýbat jako čert kříži) jsou k dispozici i přídavné multimediální klávesy.

Bezdrágový set klávesnice a myši Logiech MK520

S laserovou myší vhodnou do levé i pravé ruky pak bude podle Logitechu přímo radost pracovat i dlouhé hodiny díky gumovým úchopům na obou bocích. Na další podrobnosti je Logitech jako ostatně vždy skoupý, víme jen, že drobný USB přijímač pracující na frekvenci 2,4 GHz je kompatibilní i s dalšími periferiemi tohoto výrobce. Veškerá komunikace je také šifrována 128bitovým AES, což by mělo dostatečně zabránit sledování stisknutých kláves. Doporučená cena je nastavena na 1490 Kč.

Bezdrágový set klávesnice a myši Logiech MK520

Zdroj: TZ Logitech

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku