Hlavní navigace

Logitech uvedl bezdrátovou myš M560 se speciálním tlačítkem pro Windows 8

21. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Logitech uvedl na trh zajímavou bezdrátovou myš s označením Wireless Mouse M560, která je doplněna o specifické funkce pro operační systémy Windows 8.

Tělo myši je symetrické a základní úchop je stejný pro leváka i praváka. Toto pozitivum vyzdvihuje i samotný výrobce, ale vzhledem k umístění bočních tlačítek pro palec je zřejmé, že je určena především pro početnější skupinu na pravou ruku orientovaných uživatelů.

Specialitou je malé čtvercové tlačítko umístěné přímo pod kolečkem, které na svislých okrajích obrazovky rychle vyvolá panel aplikací nebo panel Charms (Windows 8 a 8.1). Boční tlačítka pro palec jsou v základě nastavena pro rychlé přepínání mezi klasickým desktopem a prostředím Metro. Pomocí doplňkového softwaru je však můžete překonfigurovat podle libosti.

O připojení k počítači se stará univerzální bezdrátový přijímač Logitech, který vyčuhuje z USB portu jen několik milimetrů. Jelikož stejný používají i další periferie od Logitechu, lze prostřednictvím jednoho připojit i víc zařízení současně.

Myš má rozměry 112 × 68 × 39 mm a s jednou tužkovou baterií (AA), která je součástí balení, váží 104 g. V českých e-shopech se začala prodávat v cenovém rozpětí 800 až 850 korun.

Zdroj: Logitech

Byl pro vás článek přínosný?