Hlavní navigace

Máte nový počítač? Dnes můžete naposledy levně upgradovat na Windows 8

28. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft prodával levné upgrady takřka všem. Nejlevnější Windows jste mohli získat ani ne za tisícovku. Majitelé Windows 7 možná neměli kam spěchat, zato vlastníci starších verzí Windows už nabídku mohli shledat zajímavou. Slevová akce skončila s lednem. Pro změnu do konce února ale platí jiná nabídka, tentokrát pro majitele nových počítačů s Windows 7. Abychom to upřesnili, Microsoft je ochotný vám poskytnout Windows 8, pokud jste nové železo se Sedmičkami koupili v době od 2. června 2012 do 31. ledna 2013.

 

Aby opozdilci stihli získat upgrade, mohou o něj žádat až do konce února. Na počítače koupené v únoru se nabídka nicméně již nevztahuje. Stejně tak z ní vypadává základní edice Windows 7 Starter. Kolik za operační systém zaplatíte? Digitální distribuce poskytuje výhodnou cenu. Konkrétně očekávejte 14,99 eura, tedy zhruba 400 korun. Výsledná cena ovšem závisí na aktuálním kurzu. Platba bude v každém případě provedena v eurech.

Vzhledem k tomu, že ve čtvrtek, tedy dnes, máte poslední možnost, jak levně přijít k Windows 8, na nic nečekejte a přejděte na adresu windowsupgradeoffer.com. Aspoň pokud splňujete podmínky, které Microsoft stanovil.

Zdroj: WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?