Hlavní navigace

Měli jsme pravdu. Videotéka O2 TV se otevřela pro všechny. Bez HD filmů

Sdílet

Zdroj: Redakce

Naše spekulace z minulého týdne vyšla. Na adrese o2tv.cz dnes Telefónica spustila Videotéku i pro uživatele, kteří nemají O2 TV a VDSL od stejného operátora. Stačí vám k tomu libovolné připojení a počítač či Smart TV od Samsungu. Jednou i smartphone nebo tablet, aplikace pro chytrá zařízení O2 teprve chystá.

O2 Videotéka se otevřela všem O2 Videotéka se otevřela všem

Videotéka funguje pouze jako půjčovna jednotlivých snímků. Jeden film stojí 55 Kč (novinky), 45 Kč (starší filmy) nebo 30 Kč (zvýhodněné starší filmy). Zákazníci mobilních služeb O2 mohou platit stržením z kreditu nebo měsíčního vyúčtování, ostatní jen pomocí Premium SMS (+ 9 Kč navíc). K dispozici budou i vouchery s kódem pro aktivaci filmu, ale kde se k nim dostat, to zatím nevíme. Na zhlédnutí má každý uživatel 24 hodin, během té doby se může na film podívat i vícekrát.

Na rozdíl od plnohodnotné O2 TV zde chybí televizní vysílání i filmy v HD. Všechny mají pouze standardní kvalitu. K dispozici jsou prý také filmy v původním znění s titulky, ale na žádný jsme zatím nenarazili. Seriály zde rovněž nenajdete. Filmů je něco přes 1000, každý měsíc přibyde asi 30 nových titulů.

 

Snímky lze sledovat i bez registrace. Pokud si ale účet u O2 zařídíte, uvidíte seznam už dříve nakoupených filmů, může filmy nakupovat a sledovat až později, přidávat snímky do oblíbených a také komentovat. K tomu ale stejně dobře poslouží i web ČSFD, se kterým se O2 kamarádí. U filmů tak uvidíte i aktuální uživatelské hodnocení z největší česko-slovenské filmové databáze.

Zdroj: O2

Byl pro vás článek přínosný?