Hlavní navigace

Microsoft oficiálně uvolnil ke stažení Internet Explorer 11 pro Windows 7

7. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Den, na který někteří majitelé Windows 7 čekali, nastal. Internet Explorer 11 pro tuto platformu byl zcela dokončen a první zájemci si mohou stáhnout instalační program a upgradovat. V první řadě musíte nový prohlížeč brát jako výkonnostní zlepšení. A také si polepšíte v oblasti webových standardů (WebGL). Nejmodernější Internet Explorer na trhu stáhnete z webu Microsoft.com.

Tip: Google Apps přestávají podporovat Internet Explorer 9. Přejděte na novější verzi

Stávající uživatelé se dočkají automatického povýšení na nejnovější verzi v nadcházejících týdnech. Rozhodně ale Microsoft nebude s distribucí zbytečně otálet. Doby, kdy se instalace Internet Exploreru samovolně aktualizovala na novější řadu se zpožděním v řádu let, se nachýlily ke konci. Kdyby vám „jedenáctka“ nevoněla, můžete se obrátit na nástroj na blokování automatického upgradu na Internet Explorer 11.

 

O tom, co všechno v novém prohlížeči nenajdete, se dočtete v našem starším článku, vydaném při příležitosti uvolnění Internet Explorer 11 Release Preview pro Sedmičky. Oproti verzi pro Windows 8.1 se sedmičková varianta dočkala až nepříjemného okleštění o novinky.

Zdroj: IEBlog

Byl pro vás článek přínosný?