Hlavní navigace

Microsoft vylepšil Windows Store, Bing Translator už rozumí mluvenému slovu

15. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jedna z aktualizací, která se stala součástí lednového záplatovacího úterý, se zasadila o několik vylepšení obchodu s aplikacemi ve Windows 8.1. Aktualizace s označením KB 2913270 zlepšila čas potřebný ke spuštění Windows Store na zařízení Surface RT. Nestane se, že by obsah aktivní dlaždice neodpovídal aktuálnímu výběru zajímavých aplikací. Dále vývojáři opravili mnoho chyb, kvůli nimž se nedařilo obchod otevřít, případně kvůli kterým padal a nechoval se tak, jak by správně měl. Pro získání vylepšení spusťte službu Windows Update.

 

Redmondští dále vypustili aktualizované aplikace. Konkrétně si po delší době vzali na paškál Bing Translator. Překladač se naučil překládat na základě toho, co mu říkáte. Hlasový vstup ale není jedinou pozitivní novinkou. Kameru můžete používat jak v režimu na šířku, tak na výšku.

Edice aplikace Bing Translator pro Windows Phone se také dočkala vylepšení. Konečně není zapotřebí internetového připojení k tomu, aby překládala. Stačí, když si stáhnete příslušné jazykové balíčky. Objevil se i nový Skype pro Windows 8.1, ale ten podle všeho pouze opravuje chyby.

Bing Translator už rozumí lidské řeči
Bing Translator už rozumí mluvenému slovu

via WindowsObserver.com | WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?