Hlavní navigace

Na Kickstarteru se objevil iPod Shuffle pro Spotify

25. 2. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jestli rádi běháte, možná u toho posloucháte hudbu. A možná pro poslouchání používáte už trochu zastaralý iPod Shuffle, který je svými rozměry i kapacitou ideálním řešením pro podobně laděné sportovce.  Na Kickstarteru se právě objevil podobný přehrávač, který ale cílí na aktuální mladou generaci, jež už pomalu upouští od lokální hudby, nýbrž sází na streamování a Spotify.

Celé zařízení nemá více než čtyři centimetry a tvůrci slibují kapacitu pro přehrávání skladeb s celkovou délkou 48 hodin. Na jednou nabití by měl Mighty, jak se zařízení jmenuje, vydržet přehrávat hudbu minimálně pět hodin. Nabíjení je vyřešeno pomocí standardizovaného microUSB.

Na Kickstarteru se objevil iPod Shuffle pro Spotify

Po stránce periferií přehrávači nechybí ani Bluetooth pro jednoduché připojení sluchátek a smartphonu, pomocí kterého do Mighty jednoduše dostanete požadovaný obsah, který si pak přehrajete i bez připojení k internetu. Podobnou funkci sice už nyní nabízejí třeba chytré hodinky, ty jsou ale řádově dražší.

 

Po úspěšném skončení kampaně na Kickstarteru totiž bude Mighty k mání za zhruba 80 amerických dolarů (v přepočtu zhruba 2 tisíce korun). To je sice o něco víc než základní model iPodu Shuffle, Mighty ale přeci jenom cílí na trochu jinou cílovou skupinu.

 

Zdroj: The Next Web

Byl pro vás článek přínosný?