Hlavní navigace

Nová Windows 10 budou vycházet jednou měsíčně. Při vypnutí upozorní na událost

13. 2. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Gabriel Aul na Twitteru potvrdil, že se účastníci programu Windows Insider postupně propracují k finální verzi systému (RTM). I kdyby to nešlo normálně přes aktualizační systém, dozajista by stačilo připojit k počítači kabel a pomocí nástroje nahrát aktuální systém. K tomu ale nakonec ani nedojde, všechno se obejde bez drátů.

Dále Aul prozradil, že firma počítá zhruba s jedním novým sestavením do měsíce. Jestliže jsme v únoru obdrželi první ukázku mobilních Windows 10, další čekáme nejdříve v březnu. Občas se čekání ní může protáhnout, případně zkrátit. To podle toho, jak půjde vývojářům práce od ruky.

 

Na desktopu nás pak čeká v příštím týdnu opět balík oprav zveřejněný přes Windows Update a sestavení až poté. Čili v posledním týdnu měsíce. Z drobností, na které jsme narazili, vypíchněme upravené zobrazení centra notifikací. Jednotlivé aplikace jsou odděleny linkou, což činí seznam přehlednějším.

Dále už lze odebrat jednotlivá oznámení, nikoli všechna oznámení pro aplikaci. Redakce Windows Central si všimla, že při vypnutí telefonu se ještě případně zobrazí upomínka na nejbližší události. Moc pěkná drobnost.

Zdroj: @GabeAul via Neowin | Windows Central

Byl pro vás článek přínosný?