Hlavní navigace

Nový Samsung každý rok: Alza nabízí pronájem Galaxy S7 za 990 Kč

8. 5. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Alza a Samsung nabízejí již od 28.4. službu, která vám zajistí nový Samsung Galaxy S každý rok, pouze za cenu měsíčního poplatku. Současně s tím dostanete pojištění proti rozbití (u společnosti BNP Paribas Cardif Pojišťovna) a krádeži (nepočítá se exekuce). Při poruše telefonu pro něj Samsung pošle řidiče, který jej vyzvedne do opravy a přiveze vám náhradní.

Za rok dostanete nové Galaxy S a takto dále každý rok, dokud budete platit. Kdykoliv můžete smlouvu ukončit a telefon vrátit, minimálně však musíte platit prvních 6 měsíců. Aktuálně jsou v nabídce dva modely, Galaxy S7 za 990 Kč měsíčně a Galaxy S7 edge za 1190 Kč měsíčně. Alza takto nedávno spustila pronájmy iPhonů 6S a Samsung je tak vlastně až druhým v pořadí.

 

Telefon samozřejmě nemůžete prodat, po celou dobu je jeho vlastníkem Alza a na konci pronájmu vám nezůstane nic. Na druhou stranu neřešíte opravy. Podrobné podmínky si můžete přečíst v programu Nový Samsung každý rok.

Veškeré opravy musí probíhat výlučně přes Alzu a spoluúčast zákazníka je 10 %. Podobný trend se rozmáhá u automobilů jako operativní leasing. Šli byste do toho a smířili se s faktem, že svůj telefon máte pouze dlouhodobě půjčený?

zdroj: Alza

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.