Hlavní navigace

OnePlus 3 se představí už 14. června. Výrobce konečně ruší nesmyslný pozvánkový systém

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už za dva týdny představí OnePlus dalšího „zabijáka vlajkových lodí“, jak má čínská firma své novinky ve zvyku titulovat. Datum premiéry odhalil sám spoluzakladatel firmy Carl Pei na firemním fóru. K premiéře dojde 14. června v 18:30 našeho času.

Takhle má vypadat chystaný OnePlus 3
Takhle má vypadat chystaný OnePlus 3

Odhalení proběhne ve virtuální realitě v aplikaci The Loop, skrz ní bude první dvě hodiny možné telefon exkluzivně zakoupit. Poté bude dostupný i přes oficiální web. Na pozvánky už OnePlus lákat nebude, přímý prodej rozjede hned od začátku.

" frameborder="0" height="360" width="640">

Tolik k oficiálním informacím. Neoficiálně už známe podobu i některé parametry telefonu, část z nich odhalil čínský certifikační úřad TENAA. Všechny dosavadní „leaky“ posbíral dohromady web Pocket-lint.

 

OnePlus 3 podle nich dostane kovové tělo velmi podobné HTC One M7/8. Výrobce prý opět vsadil na 5,5" displej s Full HD rozlišením, avšak nově využije obrazovku typu AMOLED. Jako čipset poslouží Snapdragon 820 doplněný o 4 GB operační a 64 GB úložné paměti. Údajně dorazí i vyšší verze s 6 GB RAM. TENAA prozradila informaci o zadním 16Mpx a předním 8Mpx fooťáku, 3000mAh akumulátoru a předinstalovaném Androidu 6.0.1.

Byl pro vás článek přínosný?