Hlavní navigace

První aktualizace pro Windows Phone 8.1 přinese složky na hlavní obrazovce

30. 6. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Psali jsme, že vydání Windows Phone 8.1 musí být opravdu blízko. To přes víkend potvrdila podpora Microsoftu, viz příspěvek z Twitteru níže. Prý k vydání dojde během prvních dvou týdnů v červenci. Jedná se o odpověď pobočky z Indie, takže může platit pouze pro Indii. Nicméně, asi se nestane, že by si v Indii užívali aktuální operační systém půl roku před zbytkem světa, že?

Tip: Microsoft posílí opatření při krádeži telefonu s Windows Phone

Vynořila se i druhá věc, týkající se první připravované aktualizace pro dlaždice ve verzi 8.1. můžeme jí říkat Windows Phone 8.1 GDR1, byť oficiální jméno bude pravděpodobně Windows Phone 8.1 Update. (Podobně originální název Redmondští zvolili nedávno u Windows 8.1 Update.)

 

Dosud jsme o případných funkcích neslyšeli, jeden uživatel však na webu operačního systému našel návod, kterak na hlavní obrazovce vytvořit složku. Stránka již není publikovaná, vypadá to ale jasně. Budeme moct dlaždice seskupovat do skupin, podobně jako ikony na ploše v Androidu. Funkci si mnozí vysnili. Těšíte se?

Podle The Verge se Microsoft nachází v poslední fázi testování první aktualizace pro Windows Phone 8.1. I podle dřívějších neoficiálních informací se s ní setkáme v létě. Takže minimálně lidé, kteří se účastní programu pro vývojáře, si ji patrně budou moct stáhnout docela brzy.

Zdroj: NPU via Neowin

Byl pro vás článek přínosný?