Hlavní navigace

Quanta údajně spouští výrobu prvních várek druhé generace Apple Watch

13. 1. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Apple se svými hodinkami po úvodních obavách nakonec bezesporu uspěl a po prvním roce oficiálního prodeje jsou každé druhé chytré hodinky právě ty od Applu. Přitom ani zdaleka neplatí k nejlevnějším, spíše naopak. V Česku začínají na jedenácti tisících korunách a to rozhodně není málo.

Na druhou generaci údajně nebudeme čekat příliš dlouho. Z Číny přicházejí zprávy, že první várky druhé generace Apple Watch už míří do výroby a i letos by měla dostat výrobu na starost společnost Quanta. Tedy ta, která už je zodpovědná i za modely za všechny současné modely.

 

Zatím se tedy nepotvrdilo očekávané rozšiřování partnerů pro výrobu Watch, mezi kterými neměly chybět továrny Foxconn či Inventec. Za původními spekulacemi mohly především údajné stížnosti společnosti Quanta, která podle zákulisních informací očekávala vyšší marže.

Druhá generace Apple Watch by měla přijít s o něco užším tělem, přední kamerkou pro FaceTime videohovory a s lepším Wi-Fi čipem. Dále se také spekuluje o vylepšených fitness funkcích, které naznačují nové otevřené pozice, které Apple v zámoří nabídl vývojářům a odborníkům. Termín odhalení či začátku prodeje však i nadále zůstává neznámý.

Zdroj: MacRumors

Byl pro vás článek přínosný?