Hlavní navigace

Roccat partnerem Electronic Sports World Cupu v Paříži

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
14. 10. 2013

Sdílet

Hamburg, 08.10.2013 - ROCCAT, německý výrobce kvalitních herních periferií a Electronic Sports World Cup (ESWC) oznámili své oficiální partnerství pro událost roku 2013. Prestižní akce, která se bude konat v Paříži od 20. října a 3. listopadu, ROCCAT předvede přehlídku impozantního portfolia myší, klávesnic a příslušenství k otestování, kde v pozadí bude umožněno Profesionálním hráčům soutěžit o hodnotné ceny.

René Korte, zakladatel a CEO ROCCATu říká: „Profesionální eSports je krví protékající v žilách Roccatu, a proto jsme vždy ochotni podpořit takovéto herní události jakkoliv můžeme. Jsme rádi, že jsme se stali partnerem ESWC pro jejich událost 2013, protože společně sdílíme následující vizi: lásku k hraní her a touhu trvale zvyšovat naše vlastní očekávání" www.ROCCAT.org


ESWC je velká událost pro posílení značky ROCCAT na globální úrovni a za další, je to událost, která dokazuje, co každý ví - Milujeme eSport a soutěžní hraní her ... ESWC je jednou z nejvýznamnějších světových eSport akcí v soutěžním herním světě. Podařilo se nám získat sloty pro Myši, klávesnice a obecné příslušenství (kromě sluchátek). Budeme vidět na samotné akci, stejně jako na každém on-line streamu během her. Najdete nás na oficiálních stránkách ESWC http://www.eswc.com/en/info/roccat-official-partner. V průběhu akce bude spousta soutěží - online i offline - pro všechny fanoušky. Organizace ESWC očekává více než 4 miliony unikátních diváků z celého světa v průběhu celé akce.

Hlavními hrami budou DOTA2 a CSGO, dále pak Heroes of Might and Magic.

"PC periferie jsou základem pro dobrý výkon v elektronických sportech. Je to nástroj, který spojuje sportovce s digitálním vesmírem. ESWC je velmi hrdý partner Roccatu, jehož výrobky splňují potřeby těch nejnáročnějších hráčů," říká Matthieu Dallon, zakladatel a ředitel ESWC.

ROCCAT jako oficiální dodavatel ESWC vybaví herní zóny World Cup Šampionátu, mezi jinými i NOVINKOU v podobě ROCCAT Ryos MK Pro

 

ROCCAT™ Ryos MK Pro http://www.roccat.org/Products/Gaming-Keyboards/ROCCAT-Ryos-MK-Pro/

Mechanická herní klávesnice s jednotlivě podsvícenými tlačítky (per-key illuminated) s funkcí Easy-Shift[+]™, která umožňuje zaznamenávat a ukládat více než 500 maker, neočekávané/úžasné množství možností nastavení a voleb při výběru ze 4 barev u CHERRY MX klávesových mechanizmů, RYOS MK Pro je nejpokročilejší a nejpřizpůsobitelnější mechanická klávesnice vůbec.

 

ROCCAT ™ Studios

Společnost byla založena v roce 2007 v německém Hamburku, ROCCAT Studios vyrábí inovativní, vysoce kvalitní produkty pro dnešní náročné počítačové hráče. Vždy úzce spolupracuje s herní komunitami, při vývoji moderních herních zařízení, herních sluchátek a příslušenství, které nabízejí extrémní přesnost, prvotřídní jednoduchost v ovládání a jedinečný, atraktivní design. ROCCAT vstoupil na scénu s jeho úspěšnou myší herní Kone - vysoce výkonná myška, které stále patří ke špičce světových herních periferií. Dlouhý seznam mezinárodních ocenění svědčí o geniální designu a prvotřídní kvalitě produktů Roccat.