Hlavní navigace

Samsung Gear S2 si do konce roku porozumí s iPhony, čeká se ale hromada omezení [CES]

7. 1. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Samsung na loňském veletrhu IFA představil další generaci chytrých hodinek s názvem Gear S2. Ta opět pracuje s vlastním operačním systémem Tizen OS, na rozdíl od předchůdců si ale velmi dobře rozumí i s ostatními smartphony s Androidem a majitelé tak už nebyli vázaní jen na modely od jihokorejského výrobce. Dnes Samsung potvrdil, že jeho Gear S2 si budou ještě do konce tohoto roku rozumět i s iPhony.

Samsung Gear S2 si budou rozumět i s iPhony
Samsung Gear S2 si budou rozumět i s iPhony

Není to ale žádné velké překvapení a podobné spekulace se objevily už pár týdnů po představení. Jak se ale očekává, i Samsung bude zápasit s hromadou omezení, se kterými se už v minulosti potýkal třeba Google, když se snažil s iPhonem spojit hodinky používající jeho platformu Android Wear. To se sice podařilo, uživatelský zážitek při propojením s androidím smartphonem je ale nesrovnatelný.

 

Podobná omezení a problémy se očekávají i u Gear S2 a majitelům jablečných zařízení asi opět nezbude jiná možnost, než si koupit Apple Watch, aby si vychutnali všechny benefity chytrých hodinek na zápěstí. Ty se brzy začnou konečně oficiálně prodávat i u nás, jejich cena je ale podle očekávání astronomická.

Zdroj: Samsung

Byl pro vás článek přínosný?