Hlavní navigace

Spotify pro Android Wear utíká konkurenci. Je totiž nejpropracovanější

26. 6. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Spotify je synonymem pro novodobé streamování hudby přes internet. Konkurují mu sice Deezer, Google a další, Spotify je však stále nejznámější. Vývojáři neusínají na vavřínech a díky poslední aktualizaci opět trochu odskakují konkurenci.

S Android Wear si sice rozumí většina streamovacích služeb, žádná ovšem nenabídne na displeji hodinek tolik věcí, jako právě poslední verze Spotify. Krom standardního přeskakování skladeb v playlistu a ovládání zvuku nechybí ani procházení hudební knihovnou, seznamy stop a rádiovými stanicemi.

Díky tomu většinu funkcí zvládnete přímo z hodinek a nemusíte mobil vytahovat z kapsy. Právě to je rozdíl např. od Hudby Naplno od Googlu, která stále u Android Wear nabízí jen základní ovládání aktuálního seznamu přehrávaných skladeb.

 

To je trochu zvláštní. Přeci jen Android Wear je domovská platforma Googlu a bylo by logické, kdyby jeho aplikace patřily k nejpropracovanějším. O podobných funkcích Hudby Naplno se sice už pár týdnů spekuluje, Google nám ji však zatím ani náznakem neukázal.

Aktualizovaná verze Spotify je dostupná v Google Play a jestli se vám nenainstalovala sama, můžete si ji aktualizovat ručně. K dispozici je i bezplatná verze, v rámci které dostanete přístup k automatickým rádiovým stanicím, nevyhnete se však občas otravným reklamám.

Zdroj: 9to5google | phandroid

Byl pro vás článek přínosný?