Hlavní navigace

Staňte se příznivcem ExtraNotebook.cz!

1. 1. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

S novými předsevzetími vstupuje do nového roku také redakce ExtraNotebook.cz a jedním z nich je také snaha být s vámi, našimi čtenáři, v daleko bližším kontaktu, než doposud.

A přestože si může o Facebooku myslet kdo chce a co chce, jedno se mu upřít nemůže: pro přímou společnou komunikaci je dokonalým nástrojem. Jakýkoli váš dotah či postřeh uvidí nejen ostatní čtenáři, ale i redakce. S problémem vám může poradit kdokoli, vy nám naopak můžete radit například v typech notebooků, jejichž recenze vás zajímají. A nejen to.

Při naší redakční práci se děje spousta zajímavých a místy i zábavných příhod, které se však ne vždy hodí k publikaci alespoň formou krátkého článku. Naopak Facebook je pro tyto zákulisní "drby" skvělý.

Neváhejte proto ani chvíli a staňte se fanoušky ExtraNotebook.cz na Facebooku!

Zde se dozvíte vždy více: budete vědět, co se děje v redakci, jaké zajímavé produkty právě testujeme a jejich testy můžete také sami ovlivňovat. Tak na co ještě čekáte?

Poznámka závěrem: jistě jste si všimli, že pod články přibylo malé modré tlačítko s nadpisem Sdílet článek na Facebooku. Pokud vás tedy nějaký článek zaujma, stačí jedno vaše kliknutí a okamžitě na něj upozorníte své přátele.

Byl pro vás článek přínosný?