Hlavní navigace

T-Mobile Twist Přátelé Extra u České pošty s 20 % kreditu navíc

18. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

T-Mobile a Česká pošta dnes odstartovaly novou akci, kterou chce operátor lákat na zakoupení předplacenek. Na 3300 pobočkách pošty lze zakoupit Twist s tarifem Přátelé Extra a při prvním dobitím na témže místě dostane zákazník 20 % kreditu navíc. Ale?

Háček to má. Akce platí ode dneška až do 31. května 2012. V této době je třeba zakoupit novou kartu a také ji dobít. Dobití s bonusem je možné pouze jednou. Platnost bonusu je však jen 30 dní, pak navýšený kredit propadne. Pokud si tedy dobijete částkou 500 Kč, v rámci akce získáte 100 Kč navíc, avšak onen bonus byste měli do měsíce utratit za jakékoliv služby mimo prémiové SMS, m-platby a audiotex). Pokud se ptáte, jestli se bonus čerpá předem, nebo až po útratě běžného kreditu, tak nám mluvčí T-Mobilu odpověděla, že předem. Nejprve se utratí stovka, pak zbylých pět set korun.

Akcí ČP a T-Mobilu můžete získat až 1999 Kč, neboť lze dobíjet částkou až do výše 9999 Kč. Po změně tarifu, pokud vám Přátelé Extra nevyhovuje, nárok na bonus nezaniká.

 

T-Mobile má nejvíce zákazníků s dobíjecí kartou mezi všemi operátory, proto se stále snažíme přicházet se zajímavými nabídkami i pro tuto významnou skupinu klientů,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu – consumer segment, a dodává: „Předplacená karta patří  mezi nejoblíbenější produkty, proto rozšiřujeme její dostupnost tak, aby si jí mohli pořídit zájemci skutečně ze všech koutů České republiky.

Twist přátelé Extra při pravidelném dobíjení ve výši tři sta korun měsíčně umožňuje volat do všech sítí za cenu 3,50 Kč/min a textovat za 1,50 Kč/SMS na neomezený počet kontaktů. Zákazníkům navíc zdarma dorazí upozorňující SMS s informací o nutnosti doplnění financí. Na zvýhodněnou sazbu si ale sáhnou i ti, kteří nechtějí kredit posílat pravidelně a stačí jim volat a textovat nejvíce právě na 5 vybraných čísel. 

Zdroj: T-Mobile (podmínky)

Byl pro vás článek přínosný?