Hlavní navigace

Telefónica ve svých prodejnách spouští nové Windows Zones

Zdroj: Redakce
Praha, 17. června 2013 –
Komerční sdělení
18. 6. 2013

Sdílet

Společnost Telefónica, přední poskytovatel integrovaných telekomunikačních řešení, oznámila, že ve spolupráci se společností Microsoft spouští ve svých prodejnách tzv. Windows Zones, tematické koutky, pomocí nichž svým zákazníkům představí moderní a inovativní technologie Microsoft. Ve spojitosti s aktuální nabídkou neomezených tarifů FREE určených pro chytré telefony v  Chytré síti O2 pak proběhne do konce srpna 2013 ve vybraných dvanácti O2 prodejnách více než 70 demo dnů. Při nich si zákazníci budou moci vyzkoušet několik scénářů s využitím cloudových technologií, jako je kupříkladu nahrávání a sdílení fotografií kdykoli a kdekoli prostřednictvím úložiště SkyDrive. To vše na nových telefonech a tabletech s operačními systémy Windows.

Společnost Telefónica s Microsoftem intenzivně spolupracuje na posilování platformy Windows Phone na trhu i v povědomí zákazníků a v porovnání s ostatními českými operátory se může pochlubit například zdaleka nejširší nabídkou portfolia zařízení s nejnovějším systémem Windows Phone 8. V rámci projektu prodejen s koutky Windows Zone a ve spolupráci s partnery Nokia nebo Acer budou uvedeny v platnost nové nabídky zařízení, mezi něž patří např. telefony Nokia Lumia 620, Nokia Lumia 920 nebo tablet Acer Iconia W511 vybavený GSM modulem pro snazší připojení k internetu prostřednictvím SIM karty nebo notebook Acer W5. Kromě toho bude v nabídce i speciální sada telefonu Nokia Lumia 920 a podložky pro bezdrátové (indukční) nabíjení ve tvaru polštáře značky Fatboy. Všechny tyto nabídky bude možné využít i v ostatních prodejnách nebo prostřednictvím e-shopu.

K místům, v nichž budou Windows Zones realizovány, patří O2 prodejny v Praze, Brně, Jihlavě, Liberci, Chomutově, Ostravě, Ústí nad Labem, Olomouci a Plzni.

„Společnost Microsoft je naším důležitým partnerem a série demo dnů na našich prodejnách pomůže zákazníkům poznat možnosti, které jim přináší Chytrá síť O2 ve spojení s operačním systémem Windows 8 a Windows Phone 8,“ říká k projektu Jiří Dvorjančanský, ředitel marketingu společnosti Telefónica.

„Stálá spolupráce se společností Telefónica na poskytování moderních telekomunikačních služeb a aktuálně i v rámci projektu Windows Zones je velice přínosná pro obě strany, ale především pro nové i stávající zákazníky, kteří se atraktivní formou dozvědí, jak mohou díky cenově dostupným službám a technologiím zůstat v kontaktu se svými blízkými bez ohledu na to, kde se právě nacházejí,“ dodává René Keyzlar, vedoucí operátorského prodeje ve společnosti Microsoft.

O společnosti Telefónica Czech Republic

Telefónica Czech Republic je předním integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozuje téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z ní činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb na světě. Nabízí nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice. Mimořádnou pozornost věnuje využití růstového potenciálu především v datové a internetové oblasti. Společnost provozuje nejrozsáhlejší pevnou a mobilní síť včetně sítí 3. generace - datovou síť CDMA a síť UMTS, která umožňuje přenos dat, hlasu, obrazu a videa. Jak první operátor v České Republice spustila LTE (Long Term Evolution), síť 4. generace mobilní komunikace, která umožňuje nejrychlejší mobilní internet současnosti. Telefónica Czech Republic je také předním poskytovatelem ICT služeb v zemi.

O společnosti Microsoft

Společnost Microsoft (nasdaq „MSFT“) byla založena v roce 1975 a je světovým lídrem v poskytování softwaru, služeb a řešení, které pomáhají lidem a firmám po celém světě plně realizovat jejich potenciál.