Hlavní navigace

Telefonování na HTC One nefunguje. Na vině je možná Servisní balíček HTC

13. 12. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nepovedené aktualizace se nevyhýbají žádným zařízením a jednou pořádnou nepříjemností se potýkají drahé smartphony od HTC. Na modelech One M7 a M8 po poslední softwarové aktualizaci vypovědělo službu telefonování. Bez jedné ze základních funkcí si život s telefonem lze přestavit jen těžko. Podobný problém na podzim postihl také iPhone 6.

V případě One volající na obou koncích popisují, že se neslyší. Posledním zvukem je tak vyzváněcí tón. Není známo, proč nelze volat. Kdybyste náhodou patřili k postiženým uživatelům, vyzkoušejte některý z dočasných způsobů, jak problém vyřešit.

 

Pomoci by mělo vyčištění vyrovnávací paměti Google Play Services a Google Play Framework, případně Chromu. Podle ohlasů se trable zanedlouho vrátí, za zkoušku každopádně nic nedáte. Dosavadní pozorování naznačují, že chyba se objevuje od poslední aktualizace Servisního balíčku HTC.

Nicméně, existují lidé, kteří po aktualizaci popsané problémy nepozorují, takže si nespíš budeme muset počkat, až HTC situaci vyšetří. Nezdá se, že by hovory obnovil ani reset zařízení.

Zdroj: Phandroid via Neowin

Byl pro vás článek přínosný?