Hlavní navigace

VášMajetek.cz: všechny dražby a prodeje úřadů i exekutorů na jednom místě

16. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Loni v listopadu byl pod záštitou Ministerstva pro místní rozvoj ČR spuštěn nový užitečný portál VášMajetek.cz. Sdružuje všechny dražby, aukce a prodeje majetku států, krajů, měst, obcí a majetku zabaveného exekutory. Můžete si tak zkontrolovat, čeho se úřady zbavují, případně také levné nakoupit.

VášMajetek.cz VášMajetek.cz VášMajetek.cz

Na webu nechybí už proběhnuté obchody, ale také ty teprve plánované, takže se na nákup můžete dopředu připravit. Portál nabízí filtrování podle krajů a okresů, případně typu majetku (nemovitost, auta, drobný majetek), najdete zde i vyhledávání. Ale ne všechny služby jsou zdarma.

VášMajetek.cz poskytuje tři typy účtů. V tom bezplatném (Free) lze vyhledávat jen mezi drobným majetkem, u Lite i automobily a účet Full umožňuje prohledávat také databázi nemovitostí. Platí se minimálně 270 Kč za měsíc (Lite), zpoplatnění jsou i hlídači nabídek. Ale portálem lze normálně procházet bez placení, byť v omezené míře.

U jednotlivých položek nechybí popis a především původní zdroj. Obchody totiž pocházejí z nabídek a webů jednotlivých úřadů, portál VášMajetek.cz je pouze přehledně spojuje na jednom místě.

 

Via +Filip Rožánek

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku