Hlavní navigace

Ve Windows 10 při přepínání úloh uvidíte na obrazovce mobilu více aplikací

9. 4. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

V pátek dorazí nové sestavení Windows 10 pro mobily. V předstihu ale utekl z pod pokličky tucet obrázků věcí dosud neviděných. Nevíme, jestli bude nový správce pro přepínání mezi úlohami dostupný v avizovaném pátečním sestavení, aspoň jeho podobu však známe. Na obrazovku se vleze více aplikací než dřív, i když styl zůstane podobný.

 

Jen se aplikace budou řadit nejen vedle sebe, nýbrž také pod sebe. Bez dalšího posouvání budete mít kontrolu až nad čtyřmi aplikacemi, viz obrázek níže. Jiné snímky ukazují, jak se postupně převlékají další položky nastavení do nového kabátku. Všimněte si především e‑mailového klienta a možností formátování. Pro upřesnění, ten ve Windows Phone 8.1 nepodporuje žádné.

Outlook bude citelným vylepšením, na které se na rozdíl od jiných věcí těším i já. V systému bude také nová nabídka pro kopírování a vkládání textů, která vám připomene jiné operační systémy. Mezi aplikacemi pro sdílení obsahu se nově ukazuje také dodatečná paměť, což bude v případě smartphonů nejčastěji paměťová karta.

Zdroj a obrázky: WindowsMania.pl via Windows Central

Byl pro vás článek přínosný?