Hlavní navigace

Výsledky „tvůrčí“ soutěže o základní desku MSI Z77A-GD65 a CPU Core i5-3570K

22. 6. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Včera jsme uzavřeli téma s vašimi soutěžními návrhy pro soutěž o moderní základní desku MSI Z77A-GD65 a procesor Intel Core i5-3570K (Ivy Bridge). A musím říct, že i když to bude třeba působit jako otřepané klišé, volbu vítěze jste nám neudělali vůbec jednoduchou. Samozřejmě v tom pozitivním slova smyslu.

Hned první příspěvek od uživatele thepivko nasadil laťku velmi vysoko a zaujal nás třeba konkrétně návrh testu, při němž by měřil teplotu napájecích obvodů. Velmi propracovaný návrh preview/recenze podal také Thenter, jeho recenze by se zřejmě hodně blížila tomu, co známe z profesionálních magazínů.

Hlasy poroty si vysloužil také Buchtic navrhující spoustu testů v docela široce používaných aplikacích, které však nebývají součástí běžných metodik (NetBeans, AutoCAD, Matlab, VirtualBox atd.). Kousek k vítězství měl bond007 s návrhem „totální videorecenze“ obsahující kromě představení desky i seznámení diváků s výkonem desky.

Nakonec získal nejvíce hlasů r34ktor. Jeho návrh v přehledně strukturované podobě se věnuje především různým ne tak často testovaným funkcím a současně neopomíjí vyzkoušení spousty z uživatelského hlediska podstatných aspektů.

Vítěze prosíme o zaslání kontaktní adresy a telefonu na e-mailové adresy jahoda(zavináč)epublishing(tečka)cz a současně richardslama(zavináč)msi(tečka)com. Připomínám, že se dostáváme teprve na druhou fázi celé soutěže:

  1. do 20. 6. 2012 – zasílání návrhů přístupu k recenzi formou příspěvku v tomto vláknu diskuzního fóra
  2. 22. 6. 2012 – redaktoři EHW a zástupci MSI společně vyberou a vyhlásí vítězný návrh, autorovi bude okamžitě odeslán hardware
  3. 30. 6. 2012 - nejzažší termín pro zveřejnění preview (fotky, rozbalování, první dojmy)
  4. 20. 7. 2012 - nejzažší termín pro zveřejnění kompletní recenze. Pokud se tato bude zhruba shodovat s tím, co autor slíbil ve vítězném návrhu, stává se výhercem a majitelem cen (MSI Z77A-GD65 a Intel Core i5-3570K).

Bod 3 a 4 už bude v režii r34ktora. Nesplní-li požadovaná kritéria, potom samozřejmě přichází ke slovu náhradník. Pořadí soutěžících je v tuto chvíli takovéto:

  1. r34ktor
  2. bond007
  3. Thenter
  4. Buchtic
  5. thepivko

Věříme však, že hned napoprvé vše klapne a už se těšíme na preview i recenzi od našeho výherce. Všem zúčastněným děkujeme, odvedli jste opravdu velmi dobrou práci. Je škoda, že odměněn může být jen vítěz.

Byl pro vás článek přínosný?