Hlavní navigace

KVÍZ: Jak dobře znáte seriál Přátelé?

21. 1. 2019

Sdílet

Zdroj: Redakce
Sukničkáře Joeyho, podivína Rosse a na úklidu závislou Moniku znají diváci stejně dobře jako Rachel, Pheobe a Chandlera. Aby také ne, vždyť je řeč o legendární šestici newyorských přátel. Těch přátel, kteří v kavárně Central Perk sedí vždy na stejném místě. Znáte je? Otestujte si, jak moc.


Americký sitcom s názvem Přátelé, který vytvořili David Crane a Marta Kauffman, se na televizních obrazovkách poprvé objevil v roce 1994. Od té doby si získal srdce mnohých fanoušků a odvysílat se ho rozhodlo více než sto zemí světa.


Během deseti let, kdy Přátelé bavili miliony diváků, získal seriál 7 cen Emmy, Zlatý Globus a desítky dalších ocenění. Co se týče úvodní písně s názvem „I´ll Be There For You“, mnozí z vás by si jistě nevzpomněli, že ji nazpívala skupina The Rembrandts. Zanotovat si ji ale umí skoro každý. Tohle jsou jen některé z mnoha zajímavostí o legendární partičce přátel, ke které se dodnes diváci rádi vracejí. Jaké další perličky ze seriálu si pamatujete?

Zkuste další kvízy

[post-list category="kvízy" numberposts="3" show_image="true" exclude="150783" include="151173, 150597, 150317" image_width="205" link_image="true"]

Byl pro vás článek přínosný?