Hlavní navigace

30 000 bodů ve Vantage na C2D!

20. 6. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Testuji 55nm GeForce 9800 GTX s novými ForceWare a kvůli jednomu fíglu jsem si udělal malý rekord. 30 000 bodů jsem zaznamenal v části testu CPU score. Při testování grafiky trochu nelogické, co říkáte? Finta tkví v tom, že s novou verzí ovladačů ForceWare 177.39 (otevřené pro GeForce 9) a PhysX System Software (8.06.12), získáte akceleraci fyziky v CPU testech a CPU skóre se rapidně změní.

Pro GeForce 9800 GTX v rámci boje proti Radeonu HD 4850 společnost Nvidia rychle přidala i podporu do beta verze klienta Folding@home a převaděče videa BadaBOOM, tlak od ATI zelené gobliny nakopl k vysoké míře aktivity, která snad brzy zasáhne už i stávající majitele všech GeForce 8/9.

Výsledek z 3DMark Vantage v podstatě znamená, že světové rekordy se budou dělat hlavně na kartách Nvidia (přestože CPU score nemá takovou váhu) a Nvidii se tím navíc daří zasadit nepříjemnou ránu Intelu. Hlavně v jihovýchodní Asii se totiž podle 3DMarku utváří názory na hardware daleko více než třeba v Evropě.

Nepřehlédněte

3DMark Vantage

3DMark Vantage: první dojmy a výsledky

Na nový 3DMark jsme si počkali nezvykle dlouho. Nová generace etalonu mezi 3D benchmarky je na světě a konečně si můžete zase snadno srovnávat výsledky, tentokrát už pod rozhraním DirectX 10. Rozložení a zaměření testů se od minula opět dost radikálně změnilo. Číst dál

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku