Hlavní navigace

40 % sleva na aplikace Acronis

23. 11. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Acronis spouští program pro konkurenční upgrade, který nabízí možnost získat slevu 40 % oproti plným cenám na veškeré produkty z oblasti zálohování a hromadné instalace diskových obrazů.

Program lze aplikovat na veškeré zálohovací a deploymentové produkty konkurenčních firem, jako je Symantec, CA a další, stačí upgradovat z některé z konkurenčních aplikací k novým produktovým řadám Acronis Backup & Recovery 10 a Acronis Snap Deploy.

"Mnoho ze stávajících zákazníků společnosti Acronis jsou malé a střední organizace a na tuto oblast se také přednostně zaměřujeme. Náklady spojené s přechodem na strategii obnovy po havárii mohou být pro malé a střední firmy odrazující. Chceme jim proto vyjít vstříc a nabídnout řešení, které jim uspoří náklady jak v okamžiku nákupu, tak v dlouhodobém horizontu." říká Zdeněk Bínek, ředitel obchodního zastoupení Acronis, Inc. pro Českou republiku a Slovensko.

Doporučené koncové ceny bez slevy se pohybují od 1 516 Kč pro samostatnou verzi Workstation po 24 347 Kč za Advanced Server včetně vzdálené správy. Doplněk deduplikace se pohybuje od 596 Kč pro Advanced Workstation po 5 320 Kč pro Advanced Server.

Pro využití nabídky konkurenčního upgradu je zapotřebí doložit důkaz o vlastnictví konkurenčního produktu. Další informace o této nabídce najdete na stránkách www.acronis.cz/konkurencni-upgrade.

Byl pro vás článek přínosný?