Hlavní navigace

A cenu pro nejošklivější chytré hodinky vyhrávají… Razer Nabu Watch [CES]

Sdílet

Zdroj: Redakce

Slavná herní značka Razer v Las Vegas ukázala dvoje hodinky v jednom balení. Nabu Watch jsou totiž rozděleny do dvou částí. Klasické digitálky s podsvícením a chytrá část se senzory a vlastním displejem.

Digitálky běží na vlastní knoflíkovou baterku (CR2032) a vydrží celý rok. Kromě hodinek (přesný čas se synchronizuje přes Bluetooth) obsahují minutku, stopky s přesností na setiny sekundy, kalendář, světový čas a budík.

 

Chytrá část používá vlastní akumulátor, který se dobíjí kabelem, a ta vydrží až týden. Součástí je akcelerometr pro měření pohybu a spánku, vibrační motorek a OLED displej s rozlišením 128 × 16 px kvůli notifikacím (hovory, zprávy, e-maily atd.). Párují se s Androidem a iOS přes aplikaci Nabu.

Hodinky ustojí pád z pěti metrů a jsou vodotěsné až do 50 metrů. I kvůli zvýšené odolnosti vypadají opravdu masivně. Černo-zelený design zase nezapře původ u Razeru, který podobně zbarvuje i jiné produkty. Nabu Watch ve verzi s ocelovými tlačítky a černou spodní stranou prodávají za 240 eur (6500 Kč). Stříbrná verze s plastovými tlačítky bude dostupná až koncem ledna za 180 eur (4900 Kč).

Zdroj: Razer

Byl pro vás článek přínosný?