Hlavní navigace

Acer Predator pro hráče

6. 11. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Acer Predator je zajímavým počinem Aceru, kterým chce oslovit hlavně náruživé hráče. Má k tomu také patřičné předpoklady – siný procesor, grafické karty ve SLI režimu, rychlé pevné disky a dostatek paměti.

Za zmínku rozhodně stojí speciální skříň se snadným přístupem k pevným diskům speciálními dvířky umístěnými vpředu dole. Řešení Acer Easy-swap, jímž je standardně počítač vybaven, umožňuje měnit čtyři velkokapacitní pevné disky Serial ATA 3Gbit/s, i když je počítač zapnutý a v provozu. Pevné disky navíc můžete uspořádat do pole RAID 0, 1, 5, nebo 1 + 0.

Acer vybavil počítač i chladicím kapalinovým systémem a zaručuje se za jeho funkčnost do dobu 5,7 let bez selhání čerpadla nebo odpaření chladiva.

Aspire Predator je dodáván se snadno přetaktovatelným čtyřjádrovým procesorem Intel Core 2 Extreme. Ten je osazen do základní desky s čipsetem Nvidia 780i SLI. Deska podporuje zapojení grafických karet do režimu 3-way SLI. V závislosti na konfiguraci budou Predátoři dodáváni s grafikami 2× G9600GT, 2× G9800GTX, 2× GTX260/280, nebo 2× G9800GX2.

K počítači dostanete i nezbytné příslušenství včetně multimediální herní klávesnice s osvětlenými klávesami, s níž lze hrát i v šeru, herní myši, či zvukovou kartou s podporou EAX4.0. Na počítač je standardně poskytována dvouletá záruka typu mail-in, která může být za přijatelnou cenu snadno prodloužena a rozšířena.

Zdroj: Acer

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku