Hlavní navigace

Acer vměstnal nadupaný počítač Aspire S24 do bezrámečkového monitoru

30. 8. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Acer po delší době představil počítač typu All-in-One. Na konferenci next@acer při příležitosti veletrhu IFA ukázal model Aspire S24. Ten je s tlouštkou pouhých 5,97 mm zřejmě rekordně nejtenčím počítačem v monitoru. Rámeček má navíc velmi tenké okraje, po stranách jen 2,7 mm.

IPS displej má velikost 23,8 palců při rozlišení Full HD. Hardware obsahuje procesory již 8. generace Intel Core a kombinaci disků SSD a HDD. Nejvýše 256GB SSD a 2 TB na data. O konektivitu se stará rychlá WiFi standardu 802.11ac.

acer_ifa_aspire_s_24_02 acer_ifa_aspire_s_24_04

Provedení trochu připomíná počítače All-in-One od Fujitsu, ty ale neměly tolik přidané hodnoty. V noze se totiž skrývá bezdrátové nabíjení standardu Qi pro smartphony a reproduktory se subwooferem.

Provedení je poměrně kvalitní a už na první pohled jde o jeden z nejhezčích počítačů na poslední dobu. Design navíc neustupuje ergonomii ani funkčnosti. Tenhle kousek se Aceru povedl.

Zatímco provedení je naprosto nádherné, bezrámečkový displej dělá své, tak přidaná klávesnice a myš (které budou v balení) k nejlepším nepatří. Vyměnit je ale není problém a třeba nevyhovuje jenom mě. Aspire S24 bude v prodeji s operačním systémem Windows 10 od listopadu za cenu zhruba 26990 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.