Hlavní navigace

Acronis Disk Director 11 Home k dispozici v češtině

3. 8. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Acronis oznámila uvedení nové verze aplikace pro správu disků Acronis Disk Director 11 Home v českém jazyce. Tato aplikace pomáhá uživatelům uspořádat pevné disky, a tím zvýšit výkon a bezpečnost dat.

Acronis Disk Director 11 Home vkládá do rukou domácích uživatelů silný nástroj pro správu disků, s nímž mohou jednoduše a bezpečně provádět úlohy, jakými jsou změna velikosti, rozdělení nebo sloučení svazků.

Stahujte: Zkušební verzi Acronis Disk Director 11 Home najdete ke stažení zde.

Nejnovější verze aplikace přidává nové funkce zahrnující:

  • Podporu dynamických disků – umožňuje, aby byly svazky rozloženy na několika fyzických discích.
  • Schopnost přidávat nebo spravovat zrcadlené svazky – pomocí přidání zrcadlení můžete v jediné akci vytvořit svazky odolné proti chybám.
  • Podporuje velmi velké disky a umožňuje vytvoření svazků větších jak 2 TB.
  • Schopnost klonovat nahrazované pevné disky bez nutnosti přeinstalovat operační systém a aplikace.
  • Nové uživatelské rozhraní zjednodušuje práci s disky a diskovými oddíly.
  • Nová verze poskytuje plnou podporu pro Windows 7 a 64bitové technologie.

Navíc umožňuje, aby bylo na jeden počítač nainstalováno několik operačních systémů — takto lze mít nejnovější operační systém Windows a přitom zachovat schopnost spouštět starší aplikace v starších operačních systémech.

Acronis Disk Director 11 Home běží na počítačích, které jsou vybaveny podporovanými operačními systémy Windows (Windows XP, Windows Vista a Windows 7), podporuje přitom systémy souborů FAT 16, FAT 32, NTFS, Ext2, Ext3, Reiser FS3 a Linux SWAP.

Další informace o základních komponentách aplikace najdete zde:

Acronis Disk Director 11 Home je nyní k dispozici v českém jazyce v krabicové i elektronické verzi. Licenční čísla jsou platná pro českou i anglickou jazykovou verzi.

Doporučená koncová cena Acronis Disk Director 11 Home je 1 133,- Kč bez DPH, pro upgrade z předcházejících verzí 839,- Kč bez DPH. Uvedení podnikové verze pro pracovní stanice a servery bude následovat později v tomto roce. 

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?