Hlavní navigace

Adobe Premiere Elements 10: super střižna pro budoucí Spielbergy

22. 9. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Spolu s Photoshop Elements 10 vydalo Adobe i program na střih videa – Premiere Elements 10. Taktéž je zaměřený na běžné uživatele a navazuje na svého předchůdce.

S přibývajícím počtem majitelů digitálních zrcadlovek vybavených HD videozáznamem přechází mnoho vášnivých fotografů od fotografie k videu. Nové funkce jim mají usnadnit práci se zpracováním záznamu. Ovládání je intuitivní, takže i nezkušený uživatel vytěží z programu maximum.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Premiere Elements nyní obsahuje i technologii pro korekci barev převzatou z profesionálního softwaru Photoshop, nechybí podpora formátu AVCHD (formát používaný například u videokamer s digitálním záznamem v HD rozlišení) včetně exportu, pokročilejších formátů videa, které dovolují ukládat záznam v HD rozlišení a kvalitě blízké Blu-Ray na běžná DVD či funkce pro nahrání videa na YouTube.

V českých obchodech je zatím nedostupný. Cenově se pohybuje kolem dvou tisíc korun, za upgrade z nižší verze zaplatíte 1700 Kč. Kdo má zájem i o Photoshop Elements, uvítá cenově zvýhodněné balení těchto dvou programů v hodnotě 3200 Kč.

O nových funkcích Premiere Elements  se můžete dočíst i na českých stránkách Adobe.

Zdroj: Softpedia

Byl pro vás článek přínosný?