Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma výbornou tahovou strategii Age of Wonders III

10. 5. 2019

Sdílet


Série tahových strategií Age of Wonders letos slaví 20. narozeniny, v létě dokonce vyjde nový díl s podtitulem Planetfall. Než se tak stane, můžete se do fantasy světa přenést v zatím posledním dílu Age of Wonders III vydaném v roce 2014. Obchod Humble Bundle jej totiž až do soboty rozdává zdarma, stačí se o hru přihlásit na této stránce a souhlasit se zasíláním newsletterů.

TIP: Na Cnews sledujeme, které hry a aplikace jsou dočasně zdarma

Následně dostanete klíč, který aktivujete na Steamu. Hra je přitom dostupná pro Windows, Linux i macOS. Jde o základní, nikoliv Deluxe edici. Součástí tak nejsou rozšíření Eternal Lords ani Golden Realms. Hráči i tak dostanou spoustu hodiny zábavy pro single- i multiplayer.

AoW3 kombinuje několik her v jedné. Je to budovatelská tahovka s hrdiny, kteří se levelují podobně jako v RPG. Hrát a dobývat můžete za šest různých ras, každou s šesti různými vůdci, kteří bude strategii ovlivňovat. Hra má dvě příběhové kampaně pokrývající dvě strany jednoho globálního konfliktu lidí a elfů, v každé strávíte 10+ hodin. Jak je v ale v žánru pravidlem, desítky hodin utopíte v jiných scénářích a skirmishích. Hra si před pěti lety odnesla od recenzentů průměrnou známku 80 %.

Byl pro vás článek přínosný?