Hlavní navigace

Alza spouští doručování objednávek zdarma. Za měsíční či roční poplatek…

31. 5. 2022

Sdílet

Zdroj: Alza
Alza spouští program AlzaPlus+ („alza plus plus“). Slibuje si od něj zřejmě vyšší věrnost zákazníků, kteří mohou na dopravě ušetřit za předpokladu, že nakupují pravidelně. Nyní stojí doprava balíčku minimálně 45 Kč (Zásilkovna 59 Kč), doručení domů pak od 99 Kč.

S tímto programem nebudete platit dopravu v rámci AlzaBoxů, AlzaPointů, na pobočku, ale i na partnerská místa Zásilkovny, České pošty či PPL Parcel Shopy. Do programu se přihlásíte během tvoření objednávky.

Roční poplatek činí 300 Kč (25 Kč měsíčně), nebo měsíční za 59 Kč. Pokud objednáváte relativně často, může se vyplatit. Teoreticky stačí jedna objednávka v měsíci. Počet objednávek není podle Alzy omezen, klidně si každý den můžete nechat poslat zboží za jednu korunu bez placení dopravy.

Dražší doručení domů v programu není. Zde i jako členové stále zaplatíte minimálně 99 Kč. Alza uvádí, že 80 % objednávek zákazníků jde právě do výše zmíněných poboček a boxů. U konkurenčního CZC.cz stojí doručení na pobočku 29 Kč a Zásilkovna 69 Kč.

Alza zrychlí odeslání objednávky na půlhodinu. Na robotizaci skladu dá miliardu korun

zdroj: Alza

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.