Hlavní navigace

AMD prý chystá další balík her zdarma k Radeonům. Obsahuje prý Battlefield 4

29. 3. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Lákat zájemce o koupi grafické karty na přibalené hry v ceně, z toho se zřejmě stává dlouhodobá strategie firmy AMD. Po balíčcích Never Settle a Never Settle Reloaded už se totiž prý chystá další, jehož jméno zatím neznáme (pravda, jedno nepříliš důvtipné by se nabízelo, ale doufejme, že filmem Matrix se AMD inspirovat nebude). Informuje o tom web Fudzilla a dodává také, že do třetice by to mohlo být ještě zajímavější než minule.

Akce s názvem Never Settle Reloaded se rozjela teprve v únoru, takže na další pokračování si ještě počkáme. Snad by mohlo přijít opět na podzim (kopírovalo by tak říjnové/októbrové uvedení prvního Never Settle), jelikož tou dobou mají vyjít hry, které dle Fudzilly budou tvořit obsah tohoto dárkového balíčku.

Co tedy za několik měsíců – tedy pokud se zpráva potvrdí – k Radeonu dostanete? Dle současných informací jsou prý sjednáni Watch Dogs od Ubisoftu, a přibalen bude i Battlefield 4. Pro druhou zmíněnou hru má údajně hovořit i to, že jde o titul, v němž se AMD angažuje (jeho nedávná demonstrace prý běžela na Maltě, tedy na dvoučipovém Radeonu HD 7990).

Slajd k balíku Never Settle

Součástí této promoakce má být ještě třetí titul, který prý ale AMD drží v tajnosti a prý by mělo jít o nějakou exkluzivní záležitost (pod čímž bych ale asi nerozuměl to, že jinak než s Radeonem k mání nebude). Fudzilla o této třetí hře ví jen to, že jde o titul zatím neohlášený, tedy alespoň co se týče platformy PC.

Strategie „bundlů“ se AMD údajně docela vede, alespoň dle Fudzilly. Obecně se prý díky přibalování her prodeje zvedly a výrobci karet mají (pochopitelně) radost. Vzhledem k tomu, že firma se této cesty drží i nadále, to asi bude pravda. Srovnání toho, co všechno vám AMD a na druhé straně barikády Nvidia ke grafikám nabízí, jsme mimochodem nedávno věnovali tento článek.

 

V souvislosti s hrami přibalenými coby bonus k hardwaru píše stejný web ještě o jedné věci. V únoru (februári) jsme vás informovali, že hru zdarma nabízí také OCZ, a to lidem, kteří zakoupí její nejnovější desktopové SSD Vector. Konkrétně se jedná o titul Far Cry 3, ale původně byl tento bonus určen jen těm, kdo si pořídili dražší 256GB či 512GB verzi tohoto disku. To se nyní mění, a OCZ prý podaruje i ty, kdo sáhli po dostupnějším modelu s kapacitou 128 GB.

Zdroj: Fudzilla (1, 2)

Byl pro vás článek přínosný?