Hlavní navigace

AMD přidává dvě nebo tři hry zadarmo k Radeonům RX 580 a RX 570 a Vegám

18. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Předvánoční nákupy už máme v plné síle „na krku“ a je možné, že někteří z vás budou pořizovat herní počítače nebo grafické karty. Letos máte možnost před vánoci využít bundlovacích akcí, kdy výrobci karet přihazují ke grafikám i nějakou tu hru zadarmo. Nvidia bude ještě asi deset dní dávat zadarmo Monster Hunter: World ke grafikám GeForce GTX 1060, 1070 a 1070 ti. Ale také u AMD se teď objevila možnost urvat nějakou hru. A bude jich dokonce víc najednou. Pokud jste četli článek o vydání Radeonu RX 590, pak jste asi zaregistrovali, že k němu AMD nabízí jako přilepšení tři nové hry. Tato akce ale nakonec není omezená jen na tuto jednu grafiku. Pod krkolomným názvem „Raise the Game Fully Loaded“ totiž firma tento bundle vyhlásila obecně. To znamená, že tři hry – akční adventuru Devil May Cry 5, dále akční RPG Tom Clancy's The Division 2 a survival horror Resident Evil 2 – se dají zadarmo dostat i k dalším Radeonům.

Karty, kterých se to týká, jsou na jednu stranu Radeony RX Vega 56 a 64. K těm získáte všechny tři tyto tituly, tedy stejný balíček jako k Radeonu RX 590. Kromě toho pak ještě ale nabídka v omezenější formě platí také pro Radeony RX 580 a RX 570. K těm nedostanete všechny tři kousky, ale můžete si sami vybrat celkem dvě z těchto tří her. Vzhledem k tomu, že tyto grafiky se už prodávají celkem levně, je to možná i varianta atraktivnější.

amd-radeon-raise-the-game-fully-loaded-bundle-devil-may-cry5-resident-evil2-division2Jako obvykle platí, že abyste tuto možnost mohli využít, budete muset nakupovat u jednoho ze spolupracujících obchodníků. Hru totiž získáte prostřednictvím kuponu, který vám musí prodejce ke kartě přiložit. Tito spolupracující obchodníci jsou obvykle Alfa.cz/T.S.Bohemia, Alza.cz a CZC.cz. Momentálně už jsou hry uvedené u karet prodávaných druhými dvěma jmenovanými eshopy – akce je tedy platná i pro nás, pokud jste pochybovali. Při koupi si pro jistotu ověřte, zda máte v popisu kupované karty hry uvedené.

Akce běží oficiálně od čtvrtka (15. listopad) a skončí až 9. února, pokud třeba nedojdou ony kupony. Zdá se tedy, že toto přilepšení se bude dát využít i u nákupů povánočních. Kupony si pak budete muset uplatnit do 6. dubna 2019 přes portál AMD.

Aktualizace (22. února 2019):

Tato akce byla nakonec prodloužena, aktuálně platí do 6. dubna. Podmínky jsou zdá se pořád stejné. I nyní tedy můžete dostat až tři hry zadarmo (k Radeonu RX 590 nebo Vegám).

Byl pro vás článek přínosný?