Hlavní navigace

Angry Birds Star Wars: zkřížená univerza přiletí do Windows 8 již 8. listopadu

8. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Již brzy dojde ke zkřížení dvou obrovských univerz. Slavné Hvězdné války se protnou s veleúspěšnou značkou Angry Birds. Naštvaní práci s Lucasovými světelnými meči? No vážně. Ze hry jsme prozatím neviděli jediný obrázek či video, k dispozici je aktuálně jen krátká upoutávka, viz níže, ale tak nějak si dokážeme představit, jak by to mohlo vypadat.

V dalším z mnoha pokračování nezastavitelné série si prý užijeme klasické hratelnosti, což znamená, že budeme ptáky někam odpalovat, ovšem postavy a příběhy si tvůrci vypůjčili ze světa Star Wars. Zasazení do galaxie daleko odsud zní každopádně lákavě.

Je třeba něco dodávat? Představivost každého z vás v tuto chvíli nejspíš pracuje na plné obrátky. Do vydání titulu zbývá měsíc. Zdá se vám, že Rovio oznámilo svou hru příliš pozdě? Pro reklamní masáž bude měsíc stačit. Spojení dvou silných značek se bude prodávat samo. Novinky o hře se budeme dozvídat průběžně, až si ji nakonec budeme moci 8. listopadu koupit a stáhnout.

 

Pro nás je důležité to, že se vývojový tým nezaměřil jen na zavedené platformy. Jistě rádi uslyšíte, že Angry Birds Star Wars přilétnou zkraje listopadu rovněž do Windows 8 a Windows Phone. K dalším podporovaným systémům patří iOS, Android, Kindle Fire nebo OS X. Pochybujete o tom, že ze hry nebude další prodejní trhák?

Netvrdím, že bude špatná, ba právě naopak. Je ale celkem jasné, že se tvůrci až příliš okatě snaží vytěžit finanční potenciál velmi úspěšné značky. Angry Birds tak dle mého názoru pomalu začínají připomínat nekonečné série a la Call of Duty. Otázka zní, kdy se nám reptající ptáci přejí. Zasazení nadcházejícího pokračování do světa Hvězdných válek naznačuje, že se časem dočkáme dalších podobných pokusů. Do kterého světa by se podle vás měli Angry Birds vydat příště? Novinky sledujte každý den na oficiálním webu www.angrybirds.com/starwars.

Zdroj: TonisTechBlog via The Verge

Byl pro vás článek přínosný?