Hlavní navigace

Apple má za dva týdny další akci. Na 99 % víme, co představí

12. 3. 2019

Sdílet


V pondělí 25. března v 18:00 našeho času odstartuje další velká akce Applu. V cupertinské centrále, konkrétně Steve Jobs Theater, se firma bude předvádět. Naznačuje to alespoň slogan „It's show time“, kterým Apple na akci vábí. V animované pozvánce, jíž společnost zaslala západním novinářům, je vidět odpočet známý z úvodu starých filmů.

Apple tím jasně naznačuje, že odstartuje jeho nová televizní služba. O ní se spekuluje už dva roky, neboť tak dlouho firma oslovuje tvůrce, aby pro ni začali natáčet nové pořady a seriály. Podle zákulisních informací bude služba zaměřena na rodinnou zábavu a pro uživatele jablečných zařízení má být do jisté míry bezplatná. Ihned prý odstartuje v celém světě.

https://twitter.com/reneritchie/status/1105188156503179264

U televize ale pravděpodobně nezůstane. Březnové akce jsou již historicky spjaty s představováním nových iPadů. Analytik Ming-Chi Kuo tvrdí, že se letos vrátí iPad Mini s novým procesorem a dorazí také klasický velký iPad s novým designem a větším displejem (10,2 místo 9,7 palce). V první polovině má Apple začít prodávat také druhou generaci sluchátek AirPods a po dlouhém odkladu přijde též bezdrátová nabíječka AirPower. Vyloučen není ani příchod nového iPodu Touch.

Byl pro vás článek přínosný?